Вівторок, 2024-04-16, 9:19 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

Оріхівська філія №5 КЗ "ОЗЗСО "Сузір'я"

Cторінка Facebook
Маршрут
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Людина живе доти, доки її пам’ятають. Уже 74 роки віддаляє нас від буревію воєнного лихоліття. Менше залишається тих, хто на собі відчув його пекельний подих. Нове покоління, народжене після війни, не зазнало тих страшних випробувань, що випали на долю наших дідів і прадідів. Для юного покоління – це далека історія. Відчуття шани, увага та чуйність є гідним прикладом для наслідування.
Сьогодні, 8 травня, вчителі закладу та учні 5-9 класів взяли участь у мітингу біля меморіалу "Пам'ятаємо, шануємо, гордимося".
Провели мітинг та покладання квітів біля братської могили на кладовищі №2. Збереження пам’яті про наших мужніх, героїчних предків – є традицією нашого народу. І пам’ять про ті трагічні події, про тих людей, які ... Читати далі »

Переглядів: 272 | Додав: zosh5or | Дата: 2019-05-08 | Коментарі (0)

Учениці 7 класу під керівництвом вчителя технологій Кононенко Іриною Іванівною виготовляли маки - квіти пам'яті про людей, які загинули в роки Другої світової війни. Відночас ця квітка символізує полум'яне серце дитини патріота, яка розуміє важливість сучасних подій, хоче підтримати учасників АТО. Червоний колір - заклик до кожного громадянина України до вияву патріотизму, здатності стати на захист Батьківщини. Квіти маків зігрівають наші серця, бо в кожній з них - бажання дитини, щою як найшвидше всі воїни повернулися до своїх родин здоровими неушкодженими й з перемогою.

... Читати далі »

Переглядів: 278 | Додав: zosh5or | Дата: 2019-05-08 | Коментарі (0)

Напередодні відзначення 74-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні 7 травня у приміщенні філії № 5 КЗ «ОЗЗСО «Сузір’я» ОМР відбулася традиційна зустріч та «солдатська каша». З привітаннями до ветеранів війни, дітей війни та солдатських вдів звернулися міський голова Герасименко С.М., голова районної ради Дудніченко К,В,, депутати міської ради Павленко О.П., Денисенко С.І.,. та голова квартального комітету Петровська Т.С. Вони подякували ветеранам за їх ратний і трудовий подвиг за те, що стали взірцем для наслідування наступним поколінням.
Концертну програму для учасників заходів підготували та представили колектив Копанівського будинку культури.
Присутні висловили вдячність за проведені заходи виконав ... Читати далі »

Переглядів: 276 | Додав: zosh5or | Дата: 2019-05-08 | Коментарі (0)

Травневий ранок 2019… Світлий, сонячний , безхмарний.. . Він зовсім не нагадує маленьким шестикласникам той, страшний, кривавий, коли йшли останні запеклі бої нашої армії в травні 1945 на вулицях Берліна із залишками німецько – фашистських військ. Не всі дійшли до світлого дня Перемоги, загинули в останні дні, не розписавшись на Бранденбурзькій брамі. Про це згадували учні 6 класу філії №5 комунального закладу « Опорний заклад загальної середньої освіти «Сузір’я» вранці 7 травня біля братської могили воїнам – визволителям Оріхова від німецько – фашистських загарбників на цвинтарі №3. Вшанували пам’ять загиблих солдат хвилиною мовчання та поклали букети квітів.

Переглядів: 259 | Додав: zosh5or | Дата: 2019-05-08 | Коментарі (0)

4 травня у Запоріжжі на стадіоні "Олімпійські надії" в дружній атмосфері пройшов обласний відкритий фестиваль повітряних зміїв "Мирне небо Запоріжжя"!
55 учасників з Запорізької області запускали в небо плоских, об'ємних, коробчастих, експериментальних зміїв!
Шкільна команда у складі Кучми Олександра, Глущенка Михайла, Глущенка Олега на чолі з керівником гуртка "Авіамоделювання" Сидоровим Юрієм Михайловичем приїхали показати свого повітряного красеня. Ми не вибороли призового місця, але позмагались від душі. Отримали океан позитивних емоцій, перейняли досвід інших.

Переглядів: 314 | Додав: zosh5or | Дата: 2019-05-06 | Коментарі (0)

24 квітня у в кабінеті англійської мови на базі КЗ ЗЗСО «Сузір'я» відбувся конкурс декламування сонетів В.Шекспіра. До участі у конкурсі були запрошені учні 8-11 класів усіх закладів загальної середньої освіти Оріхівської міської ОТГ.
Участь у конкурсі дає учасникам змогу продемонструвати не тільки знання англійської мови і літератури, практичні навички, а й загальний кругозір, індивідуальні нахили, творчі здібності, утвердити їхню впевненість виступу перед публікою із залученням їх інтелектуального, фізичного та голосового потенціалу. Метою конкурсу є вшанування пам’яті відомого англійського поета і драматурга Вільяма Шекспіра.
Учасниці конкурсу Василевська Анна, Скидан Катерина вивчили напам'ять та продекламували о ... Читати далі »

Переглядів: 529 | Додав: zosh5or | Дата: 2019-04-25 | Коментарі (0)

Великдень – свято, коли прийнято ділитися з ближніми добром, теплом. Це свято сподівань на світле і щасливе майбутнє. Саме в ці дні всі ми намагаємося бути добрішими, щирішими, єднатися із родиною, країною. Щоб приємні миті світлого свята Христового Воскресіння відчули бійці в зоні АТО, напередодні великодніх свят у Оріхівській територіальній громаді проводиться широкомасштабна благодійна акція . До цієї благородної справи активно долучилися учні та педагоги Оріхівської філії № 5 КЗ «ОЗЗСО « Сузір’я».. В рамках акції йде збір великодніх гостинців - продуктів харчування, засобів особистої гігієни для військових, які під час свят знаходитимуться на передовій, на сторожі миру і спокою нашої країни. Окрім продуктів, військовим також відправи ... Читати далі »

Переглядів: 285 | Додав: zosh5or | Дата: 2019-04-25 | Коментарі (0)

15 квітня 2019 року до школи завітали голова Оріхівської міської ради Герасименко Сергій Михайлович, керуючий справами виконавчого комітету Піщанська Олена Миколаївна, які зустрілися з учнями 9 класу, що незабаром стануть випускниками.

Міський голова довів до відома учнів різного роду інформацію, ознайомив з діяльністю громади, досягненнями та планами на майбутнє. В доступній формі, використовуючи слайди презентації, розповів дітям про те, чим живуть місто й громада. Учні мали змогу задавати гостям запитання, які їх хвилювали, й отримувати вичерпні відповіді. 
Перед гостями виступили представники команди OpenNuts в рамках освітнього проекту "Відкривай Україну" з пропозиціє ... Читати далі »

Переглядів: 300 | Додав: zosh5or | Дата: 2019-04-17 | Коментарі (0)

Учні Оріхівської філії № 5 прийняли естафету від КЗ "ОЗЗСО " 'СУЗІР'Я" і провели весняну толоку з метою благоустрою прилеглої до школи території. Поряд зі школярам лопати, віники та граблі до рук взяли і вчителі. Своїм вихованцям вони особистим прикладом доводять: подібні заходи мають об'єднувати всіх навколо однієї мети - піклування про довкілля та підтримання навколишнього середовища у належному стані. 
Бадьорі та усміхнені учасники толоки одразу стали до роботи. Присвятити годинку свого особистого часу на приведення території школи до ладу зовсім не важко, говорять учні. Тим паче, коли до роботи підходити гуртом. Кожен клас прибирав свою ділянку. Працювали весело, з азартом. Навели лад на подвір'ї школи, на спортивному майда ... Читати далі »

Переглядів: 299 | Додав: zosh5or | Дата: 2019-03-22 | Коментарі (0)

Сокіл» («Джура») – дитячо-юнацька гра, що на різних етапах передбачає інтелектуальні та спортивні випробування, під час яких школярі вивчають історію становлення української державності, героїку визвольних рухів, українського козацтва. Стати джурою міг не кожен, а лише той, хто годився до козацької служби і пройшов фізичні та моральні випробування. Саме такими, кмітливими, спритними та хоробрими, показали себе наші юні джури «Сіромахи Сагайдачного» під час проведення районного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), який проходив сьогодні, 15 березня на території Оріхівської філії №5 КЗ «ОЗЗСО «Сузір’я» Оріхівської міської ради. 
Відважні юна ... Читати далі »

Переглядів: 311 | Додав: zosh5or | Дата: 2019-03-18 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 8 9 10 11 12 13 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930