П`ятниця, 2024-04-19, 11:45 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

Оріхівська філія №5 КЗ "ОЗЗСО "Сузір'я"

Cторінка Facebook
Маршрут
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


11:45 AM
LEGO-фестиваль "Розумне місто"

У стінах рідної школи (Оріхівська філія №5 КЗ «ОЗЗСО «Сузір’я») відбувся перший LEGO-фестиваль. Учасники демонстрували свої LEGO-моделі, сконструйовані не за інструкцією, а створені за власною фантазією! Тема конкурсу – «Розумне місто».
До нас на свято завітали шановані гості: міський голова – Герасименко Сергій Михайлович, секретар міської ради - Лепетченко Алевтина Миколаївна, начальник відділу освіти, молоді та спорту ВК ОМР - Прищенко Тетяна Костянтинівна, методист відділу освіти, молоді та спорту ВК ОМР - Кулік Оксана Константинівна, ВО директора КЗ «ОЗЗСО «Сузір’я» - Кудіна Наталя Степанівна, заступник директора з господарчої частини – Тараненко Юрій Юрійович, директор КЗ «ОБДТ» - Ярова Любов Олексіївна, керівник фотогуртка КЗ «ОБДТ» - Барабаш Роман Юрійович, журналіст - Курочкіна Тамара Андріївна.
Діти представляли свої проекти, фантазуючи про парковки, які містять датчики, що сповіщають водіїв про вільне місце; вуличне освітлення, яке починає працювати з появою перехожих; мобільні застосунки, які сигналять про потребу в невідкладній медичній допомозі, цифрові лабораторії із сучасним обладнанням, електромобілі та багато іншого. Жоден класний колектив не залишився осторонь фестивалю.
Першокласники демонстрували проект стадіону «Мрія», який вразив присутніх своїми масштабами. Третій клас нарахував 8 мостів у нашому місті та продемонстрував новинки у їх архітектурі. Учні другого та п’ятого класів представили проект сучасного «Розважально-торгівельного центру». Четвертий клас запропонував новинки для роботи Базару та Поліцейського відділку. «Юні хіміки» 6 класу не лише представили сучасний кабінет хімії, але й «похімічили» із слаймами, а їх проект їз Велосипедним паркінгом не залишив нікого байдужим. Учні сьомого класу у своєму широкому проекті забажали модернізації різних секцій ДЮСШ і «запалили» зал рухливою зарядкою. Учень восьмого класу розробив проект з електромобілем та заправною станцією для нього. Учні дев’ятого класу підняли питання про вироблення електроенергії за допомогою альтернативних джерел та очищення берегів нашої Конки. Гурток авіамоделювання представив проект злітно-посадкового майданчику "Сокіл". Якщо в майбутньому хтось із Вас побачить нашу емблему на міжнародних авіарейсах, знайте, щойно Вас перевозили наші Соколи.
Очі розбігались від цього різнобарв’я. Сподіваємось, що фантазії дітей стануть реальністю.
Справжнім подарунком для нас стало вручення міським головою Сертифікату на придбання 10 комплектів робототехніки. Мрії збуваються!

Фотозвіт

Переглядів: 377 | Додав: zosh5or | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031