П`ятниця, 2024-04-26, 5:42 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

Оріхівська філія №5 КЗ "ОЗЗСО "Сузір'я"

Cторінка Facebook
Маршрут
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


9:39 PM
Вітаємо рій «Сіромахи Сагайдачного»!

Сокіл» («Джура») – дитячо-юнацька гра, що на різних етапах передбачає інтелектуальні та спортивні випробування, під час яких школярі вивчають історію становлення української державності, героїку визвольних рухів, українського козацтва. Стати джурою міг не кожен, а лише той, хто годився до козацької служби і пройшов фізичні та моральні випробування. Саме такими, кмітливими, спритними та хоробрими, показали себе наші юні джури «Сіромахи Сагайдачного» під час проведення районного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), який проходив сьогодні, 15 березня на території Оріхівської філії №5 КЗ «ОЗЗСО «Сузір’я» Оріхівської міської ради. 
Відважні юнаки та дівчата з п'яти навчальних закладів з честю, наполегливістю і завзятістю пройшли всі труднощі і випробування. Джури демонстрували вміння володіти зброєю, змагались в перетягуванні линви, відповідали на тестові питання та показували уміння надання першої долікарської допомоги, дивували своїми талантами у мистецькому конкурсі «Ватра», звітували про доброчинні справи.
Беззаперечними лідерами І районного етапу у молодшій віковій групі «Джури козацькі» став рій нашого навчального закладу «Сіромахи Сагайдачного», який виборов найбільшу кількість балів у трьох номінаціях: 
«Ватра» – представлення творчо-мистецького звіту рою;
«Рятівник» – змагання з надання першої долікарської допомоги;
«Стрільба» – змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки.
Основною метою гри стало виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції, здорового способу життя, розвиток духовно багатої і фізично загартованої особистості.
Так тримати, «Сіромахи Сагайдачного»!

Фото

Переглядів: 315 | Додав: zosh5or | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031